Onze activiteiten

Roadshows

Jongeren nemen sneller iets aan en luisteren vaak ook aandachtiger als er leeftijdsgenoten aan het woord gelaten worden. Juist daarom werkt Young Entelechy samen met verschillende jonge rolmodellen die reeds een aanzienlijk traject hebben afgelegd om te geraken waar ze nu zijn. Zij delen deze kennis en ervaring graag met andere jongeren om ze een duw te geven in de juiste richting en aan te zetten tot actie.

Out of the Box events

Young Entelechy wilt mensen die in het alledaagse leven misschien niet meteen met elkaar in contact komen, bij elkaar brengen in een ontspannen sfeer. Zo organiseren we evenementen waar netwerken mogelijk is, waar je verhalen kunt uitwisselen en gewoonweg samen kunt genieten.

Workshops

Young Entelechy doet meer dan enkel jongeren op de schoolbanken sensibiliseren. Aan de hand van workshops gidsen we jongeren ook door verschillende pijnpunten in hun beginnende (studie)carrière. We bieden bedrijven ook workshops aan om ze te leren omgaan met de toenemende vraag naar en erkenning van diversiteit op de werkvloer, in beleidsmaatregelen en/of externe communicatie.