Het team

Ontmoet het team achter Young Entelechy. (Scroll over de foto's voor beschrijving van het team)

Younnes Ibrahimi
Voorzitter

Younnes zet zich al enkele jaren in voor verschillende organisaties maar zijn grootste passie is het ontdekken en ondersteunen van jong talent. Hij heeft een biochemische achtergrond maar staat als voorzitter vooral in voor de interne werking bij Young Entelechy.

Inez Van Acker
Chief editor

Inez is een echte letternerd: als het iets met woorden te maken heeft, vindt ze het hoogstwaarschijnlijk geweldig. Ze heeft een taalopleiding gevolgd en zet nu die kennis in bij Young Entelechy als redacteur/editor.

Nabil Bazsaz
Vice-voorzitter

Nabil hoopt met Young Entelechy meer ruimte te maken in de wereld voor jong talent. Hij heeft een economische achtergrond maar houdt zich als medeoprichter en vice-voorzitter vooral bezig met de communicatie en de dagelijkse werking binnen YE.

Sana Hashim
Talentseeker

Sana is een creatieveling met een passie voor netwerken en presenteren. Met haar theoretische achtergrond binnen het HRM hoopt ze om haar kennis om te zetten naar de praktijk. Bij Young Entelechy is ze verantwoordelijk voor het zoeken naar nieuw talent als talentseeker.

Emal Rodwal
Marketeer

Emal is een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Hij studeert Marketing en is gefascineerd door de kracht van communicatie. Bij Young Entelechy neemt hij de taak van marketeer op zich.

Duncan D'hondt
Strategist

Duncan studeerde toegepaste psychologie en startte Laborate op, een internetbedrijf dat studenten hoger onderwijs van een nieuwe CV voorziet met de focus op hun competenties. Als strategisch adviseur bij Young Entelechy denkt Duncan vooral na over de groei en uitwerking van bestaande plannen.