Wat we doen

Jongeren kunnen zich soms wat als een vis uit het water voelen in onze huidige maatschappij, zeker jongeren met ietwat andere roots. Hier wilt Young Entelechy iets aan doen!

Inspirerende verhalen

Hier hoor je de verhalen van mensen die out-of-the-box hebben durven denken of hun leven volledig omgedraaid hebben om succesvol te worden. Everyone has a story. What's yours?

Motiverende events

De juiste motivatie vinden gaat soms makkelijker met meer. Young Entelechy organiseert bijeenkomsten en events waar jongeren en hun ambities centraal staan.

Professionele coaching

Wij helpen je met vragen over eventuele jobs, wat je best wel en niet op je CV zet en hoe je het best voorbereidt op een sollicitatiegesprek.

Hoe zijn we dit allemaal van plan? Door:

Storytelling

We laten mensen aan het woord die met vallen en opstaan hun droom hebben weten waar te maken. Zo kan je iedere week een interview bekijken of lezen van een persoon die ons al zeker inspireert. Ken jij mensen die het helemaal waard zijn om eens te interviewen? Laat het dan zeker weten!

Community

Young Entelechy wilt een community opbouwen waar jongeren zich goed in hun vel voelen en taboes doorbroken worden.

Maatschappelijke antwoorden

De wereld staat niet stil. Er zijn voortdurend dingen aan het veranderen. Samen willen we op zoek gaan naar antwoorden op lastige maatschappelijke vragen.

Begeleiding

Iedereen kan af en toe wel eens wat hulp gebruiken. Young Entelechy geeft begeleiding en advies aan jongeren die ze meteen kunnen toepassen in het echte leven.