Over ons

Young Entelechy bestaat uit een groep jongeren met verschillende achtergronden maar één vaste overtuiging: diversiteit vormt in iedere samenleving een absolute meerwaarde. Dus waarom zorgt diversiteit vaak nog voor onzekerheid bij jongeren en voor onwetendheid bij bedrijven? De missie van Young Entelechy is alvast om de kloof tussen de twee te dichten!

Wat we doen

Samen met onze rolmodellen organiseren we inspirerende talks om jongeren wat meer richting te geven in een wereld waar keuzestress en onzekerheid vaak overheersen. Bekijk hier ons aanbod voor meer informatie.

Samen met onze partners helpen we bedrijven diversiteit te omarmen door ze in contact te brengen met topkandidaten die door ons begeleid worden waar nodig. Binnenkort vind je hier meer informatie over terug.

Last but not least, organiseren we coole evenementen om mensen met elkaar in contact te brengen.

Onze waarden

Community, (self)empowerment en integriteit zijn de kernwaarden van Young Entelechy. Wij geloven in een multiculturele samenleving en de potentie die (super)diversiteit overal ter wereld met zich mee brengt. Door bij de interne werking nadrukkelijk te letten op gelijkheid, transparantie, professionaliteit en integritiet hopen we bij Young Entelechy de visie zo breed mogelijk uit te dragen in de maatschappij.

 

Missie en visie

Een wereld waar jongeren durven dromen!
Een wereld waarin jongeren geïnspireerd worden door de straffe verhalen van hun voorgangers en gemotiveerd worden om, ondanks tegenslagen en hindernissen, met volle overtuiging te werken naar hun dromen.
Een wereld waarin jongeren worden beoordeeld op competenties en het potentieel dat zij bezitten. Los van cultuur, religie, woonplaats, afkomst, …

 

Onze partners

25498265_485316488535281_7219370297904220953_n